Activitats

  • Inici
  • >
  • Activitats
  • >
  • Per adults

ACTIVITATS PER ADULTS

Can Casas vol ser un espai de trobada obert a tothom! La biblioteca organitza mensualment tallers i xerrades com a espai de lleure, aprenentatge i formació per assumir reptes quotidians, ampliar coneixements de temes d’actualitat o bé estimular la creativitat. Durant tot l’any la biblioteca també organitza i acull exposicions de producció externa que poden ser d’interès per als usuaris i la ciutadania. En ocasions es fa coincidir la temàtica amb festivitats del calendari, o bé amb col·laboracions amb entitats km 0 del municipi.


I si voleu participar en algun club de lectura aquestes són les nostres propostes:

 

CLUB FEMINISTA

 

De setembre 2023 a maig 2024 - últim divendres de mes de 18:30 a 20:00 h

El club de lectura feminista va començar fa 5 temporades i s'ha consolidat com un grup de lectores honestes que comparteixen llibres, experiències, coneixement i mirada crítica entorn les lectures, la societat actual, la història contemporània, la ficció i el feminisme. Un grup heterogeni on totes les opinions son vàlides i que s'h convertit en un espai d'intercanvi i alegria.

Marina Martori n'és la conductora. És escriptora i gestora cultural. Ha publicat 13 novel·les entre les que destaquen Nit Americana, Una Casa Lluny del Mar, Blau Turquesa o Dones Salvatges, contes per infants, articles i llibre monogràfics. És la directora del Teatre Auditori i de l'Espai d'Art de Llinars del Vallès. Escriure la fa molt feliç, però llegir encara més.

Condueix diferents clubs de lectura (en la seva majoria de temàtica feminista) i fa tallers de teatre i escriptura.

@marina_martori

Inscriu-te!


 

CLUB LLEGIR EL TEATRE

 

D'octubre 2023 a maig 2024 - tercer dilluns de mes de 18:30 a 20:00 h

Apassionats pel teatre, aquest projecte és un cicle de clubs de lectura sobre textos teatrals impulsat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Cada sessió de debat està dedicada a un text de la programació del TNC durant la temporada de tardor a primavera i una persona actua de dinamitzadora de l’activitat i condueix el diàleg que permet aprofundir en alguns dels aspectes més rellevants de les obres.

Inscriu-te!


 

CLUB DE LECTURA NOVEL·LA

 

D'octubre 2023 a juny 2024 - segon dissabte de mes de 10:30 a 12:00 h

Amants de la lectura que voleu compartir els vostres comentaris amb altres lectors. La dinàmica d'aquest club consisteix en la lectura prèvia de la novel·la i a la trobada mensual, dinamitzada pel conductor, s’aprofundeix en els detalls del llibre. Les novel·les són en llengua catalana i castellana, i abarquen des d’autors locals, comarcals, nacionals, internacionals i de literatura moderna i contemporània.

José Luis Ibáñez (Rubí, Barcelona,1961), periodista, guionista i redactor publicitari, ha treballat en els serveis informatius de Radio España de Barcelona-Cadena Catalana i de l'agència de televisió editMedia.

Ha col·laborat en El Mundo i Playboy. Com a guionista de ficció ha treballat per TV3 i RTVE. Ha escrit i ha estat veu en off en programes televisius d'èxit. A més, durant quinze anys ha format part del departament de comunicació d’Editorial Planeta Grandes Publicaciones.  

Ha rebut els premis Atlántida, del Gremi d'Editors de Catalunya, i Fomento de la Lectura, de la Federación de Gremios de Editores de España, pels seus programes radiofònics sobre llibres i literatura. Nadie debería matar en otoño (2007), la seva primera novel·la, va ser finalista del Premio Tigre Juan.

La seva última publicació és Todo lo oye, todo lo ve, todo lo sabe: la extraordinaria aventura de los primeros detectives, publicada el 2020.

Inscriu-te!


 

TALLER DE LECTURA

 

Tots els dimarts de 15:30 a 16:30 h

Lectura en veu alta en català per a castellanoparlants i nouvinguts. 

Llegirem llibres de lectura fàcil. 

Inscriu-te!