Activitats

  • Inici
  • >
  • Activitats
  • >
  • Per adults

ACTIVITATS PER ADULTS

Can Casas vol ser un espai de trobada obert a tothom! La biblioteca organitza mensualment tallers i xerrades com a espai de lleure, aprenentatge i formació per assumir reptes quotidians, ampliar coneixements de temes d’actualitat o bé estimular la creativitat. Durant tot l’any la biblioteca també organitza i acull exposicions de producció externa que poden ser d’interès per als usuaris i la ciutadania. En ocasions es fa coincidir la temàtica amb festivitats del calendari, o bé amb col·laboracions amb entitats km 0 del municipi.


I si voleu participar en algun club de lectura aquestes són les nostres propostes:

 

CLUB FEMINISTA

 

De setembre a maig - últim divendres de mes de 18:30 a 20:00 h

Lectores inquietes, el club feminista vol donar a conèixer literatura escrita per dones, fer visible la figura de la dona en el món literari i ser un espai de reflexió i debat. Les lectures són en llengua catalana i castellana, d’autores nacionals i internacionals i de literatura moderna i contemporània.

Inscriu-te!


 

CLUB LLEGIR EL TEATRE

 

D'octubre a maig - tercer dilluns de mes de 18:30 a 20:00 h

Apassionats pel teatre, aquest projecte és un cicle de clubs de lectura sobre textos teatrals impulsat pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Cada sessió de debat està dedicada a un text de la programació del TNC durant la temporada de tardor a primavera i una persona actua de dinamitzadora de l’activitat i condueix el diàleg que permet aprofundir en alguns dels aspectes més rellevants de les obres.

Inscriu-te!


 

CLUB DE LECTURA NOVEL·LA

 

D'octubre a juny - segon dissabte de mes de 10:30 a 12:00 h

Amants de la lectura que voleu compartir els vostres comentaris amb altres lectors. La dinàmica d'aquest club consisteix en la lectura prèvia de la novel·la i a la trobada mensual, dinamitzada pel conductor, s’aprofundeix en els detalls del llibre. Les novel·les són en llengua catalana i castellana, i abarquen des d’autors locals, comarcals, nacionals, internacionals i de literatura moderna i contemporània.

Inscriu-te!


 

TALLER DE LECTURA

 

Tots els dimarts de 15:30 a 16:30 h

Lectura en veu alta en català per a castellanoparlants i nouvinguts. 

Llegirem llibres de lectura fàcil. 

Inscriu-te!